Службите агресират президент и управляващи, а реформите в спецслужбите продължават.  Очевидно

...
Службите агресират президент и управляващи, а реформите в спецслужбите продължават. 
Очевидно
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Божков не е очаквал, че в делата ще се спомене и Пригожин

Службите агресират президент и ръководещи, а промените в спецслужбите не престават. 

" Очевидно е, че не става дума за промяна в службите, тъй като " Продължаваме промяната " въобще не са наясно. Тяхната идея е да сменят управителните фрагменти и споделят, че е цялостно с съветска агентура, а това не е по този начин. Трябва да се прави преценка кой може да прави работа - това е значимото. Денков и Габриел не са способени и не схващат. Мария Габриел не е ГЕРБ, тя е изгубеното дете в тъмна стая. Ръководителят на " Продължаваме промяната " се държи като че ли той управлява страната ", заяви бившият секретар на Министерство на вътрешните работи проф. Николай Радулов в студиото на " Денят ON AIR ".

Според него причините за премахване на основния секретар на Министерство на вътрешните работи са глупави, защото са свързани с няколкото починали служители на реда. Проф. Радулов изясни, че служители на реда умират постоянно и има поредност от ръководители, до които би трябвало да се стигне, преди да се уволни основният секретар. Гостът също се концентрира върху обстоятелството, че от ГДБОБ не съумяват да се оправят с престъпността. 

" ГДБОБ и Министерство на вътрешните работи залавят единствено трева. Невъзможно е да не забележиш, че пред учебните заведения и дискотеките върви бизнесът на кокаина. Някой не просто си затваря очите, а прави по този начин, че кокаинът и хероинът да се продават без ограничавания. Минало е времето на чадърите и е пристигнало времето на присъединяване в организациите " разяснява проф. Николай Радулов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той засегна и тематиката за завръщането на Божков и прие разновидността, че е имало някаква спогодба. Според госта Божков се е излъгал и не е очаквал в делата да се спомене и името на Пригожин. 

" Адвокатите на Божков са говорили с хора от прокуратурата и те индиректно са споделили, че може да се разчита на обективен развой. И Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна си мислеше, че изходът му ще е елементарен, само че трупът му беше положен в едно парадно гробище. Няма никаква заплаха Божков да се укрие, само че това е един от методите да го тероризират " безапелационен е някогашният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той показа, че убийството на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна и завръщането на Васил Божков в България са случайности.

" Категорично няма да се стигне до поръчителя и килъра на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна. Проучва се и по-късно се не помни. Няма такова поръчково ликвидиране, за което службите да знаят ", сподели гостът в края на диалога.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР